לפרופ צדיק

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

16/12/2001 | 16:15 | מאת: רפי

ב-15 לחודש שאלתי שאלה בנוגע לתוצאות בדיקות . משום מה פסחת עליה . האם תוכל להתייחס אלה.

ךיראת לכל דחוימ וניא LDH .תובישח הל שיש חוטב אל ללכו הלודג הניא המרונה לעמ וזכ הילע םדה תחיקל ךילהתב םא המגודל .םיאת תומלשב העיגפ וב שיש בצמ לכב הלוע אוה איהש הלחמ LDH -ה לש הלק הילע ןכ לע . LDH -ה הלעי ,וסמנ טעמ הנחבמב תומודאה תוירודכה ,הקידבל .גיאדהל הכירצ הניא רתוי הבושתה היהת זא-הלןכ הנומתה לכ תא תעדל ךירצ ,הלאש לע רתוי בוט תונעל ידכ תדקוממ

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים