יתר סידן בגוף

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

16/12/2001 | 12:50 | מאת: אבי חנין

לילדה בת שנתיים יש יצור יתר סידן בגוף כרגע יש לה אבנים בכליות בגלל זה מה הטיפול הכי חדיש לריסוק האבנים ואיך ניתן למתן את גידול הסידן. בתודה ממני אבי חנין

1. קודם צריך לדעת למה נוצר הסידן ולתת טיפול המונע את יצירתו. הטיפול תלוי בסיבה 2. אין נתונים לא רק על הסיבה אלא גם על גודל התופעה. למשל עם זו "אבן יציקה באגן הכיליה" הטיפול שונה מאשר אבנים קטנות בודדות. 3. אני זקוק ליותר פרטים על הבדיקות שבוצעו כדי לענות לך בדיקנות ויעילות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים