טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/12/2001 | 20:07 | מאת: טלי

פרופסור צדיק שלום! אני בת 23, בעבר (לפני כ-11שנים) סבלתי מבעיות אכילה למשך שלוש שנים, וכיום הגובה שלי הוא 162, (נראה לי שיצאתי יחסית בזול עם הגובה) אבל הגוף שלי מאוד לא מפותח, ואני נראית במבט ראשון כמו ילדה בת 12. החזה שלי שטוח כמעט לגמרי, ואין לי תחת או מתניים. המצב מאוד מפריע לי, וקורה שאנשים שרואים אותי קוראים לי "ילד", מה שדיי מפריע לי השאלה שלי היא האם נתן לקבל טיפול הורמונלי שיעצב אותי מעט? ואם כן, אפשר לקבל פרטים על טיפול כזה? אני מציינת שהיום אין לי כלל הפרעות אכילה ואני שומרת על משטר בריא ונעזרת כבר כמה שנים בדיאטנית.

1. יש לוודא בראש ובראשונה ע"י בדיקות שאין חסרים תזונתיים 2. יש לוודא שרמות ההורמונים של מערכת המין תקינה 3 . יש צורך בבדיקה גופנית ע"י אנדוקרינולוג כאשר יש בידיו מידע על הבדיקות 4. בדרך כלל ניתן לעזור במצב זה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים