גיל 16

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

08/12/2001 | 18:30 | מאת: ziv

בתי בת 16 גובה 152 סירבה בכל תוקף עד היום לכל סוג טיפול למרות זאת ערכנו מעקב עד לפני כשנה גיל העצמות פיגר אחרי גיל הביולגי עכשיו הגיל זהה האם יש סיכוי לטיפול בגיל כזה ? (עדיין ללא מחזור )

בד"כ אחרי קבלת המחזור הבת יכולה להוסיף לגבהה 4-6 סמ לא סביר שיציעו לה טיפול, אם היא בריאה ודגם הגדילה היה רגיל עד היום- חייבים לדעת ששני תנאים אלה קיימים

19/09/2007 | 22:31 | מאת: אני

אני מטר 48 וקיבלתי מחזור, יש סיכוי שאני יגבהה עוד? האם זריקה הורמונלית תעזור לי לגבוהה?

19/09/2007 | 22:31 | מאת: אני

אני מטר 48 וקיבלתי מחזור, יש סיכוי שאני יגבהה עוד? האם זריקה הורמונלית תעזור לי לגבוהה?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים