LDH

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/12/2001 | 19:25 | מאת: רפי

מה זה LDH ומה זה אומר שהוא מעל לנורמה.? לבתי התוצאה היתה 200 והנורמה היא 71-195

עליה כזו מעל הנורמה אינה גדולה וכלל לא בטוח שיש לה חשיבות. LDH אינו מיוחד לכל מחלה שהיא הוא עולה בכל מצב שיש בו פגיעה בשלמות תאים. לדוגמה אם בתהליך לקיחת הדם לבדיקה, הכדוריות האדומות במבחנה מעט נמסו, יעלה ה- LDH . על כן עליה קלה של ה- LDH אינה צריכה להדאיג. כדי לענות טוב יותר על שאלה, צריך לדעת את כל התמונה כןלה-אז תהיה התשובה יותר ממוקדת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים