ילד נמוך קומה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

05/02/2002 | 10:25 | מאת: מאיה

אני פונה אליך שוב כי ניסיתי להכנס לאתר שרשמת לי אך אנני מוצאת אתר זה לכן אני אשמח מאוד אם תמסור לידי מאמרים לגבי נושא זה או תמסור לי טלפון או כתובת שאליו אוכל לפנות על מנת לטפל בבעיה זו תודה!!!

05/02/2002 | 19:42 | מאת: פרופ' צבי צדיק, אנדוקרינולוג י

www.gdila.co.il

06/02/2002 | 15:18 | מאת: מאיה

פרופ' צבי צדיק, אנדוקרינולוג י כתב/ה: > > www.gdila.co.il

06/02/2002 | 15:19 | מאת: מאיה

מאיה כתב/ה: > > אני פונה אליך שוב כי ניסיתי להכנס לאתר שרשמת לי אך אנני מוצאת > אתר זה > לכן אני אשמח מאוד אם תמסור לידי מאמרים לגבי נושא זה או תמסור לי > טלפון או כתובת > שאליו אוכל לפנות על מנת לטפל בבעיה זו > > תודה!!!

שמישהו ילמד אותך להגיע לאתר . לא נתקלתי עד היום במישהוא שלא הצליח או כתבי ל: [email protected]

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים