בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/12/2001 | 11:56 | מאת: אלי

אילו תופעות ניתן להבחין ממתתפעילות של בלוטת התריס ?

13/12/2001 | 18:47 | מאת: אלה

אני בת 60 סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס בבית חולים תל השומר דיברו על תרופה שיכולה לעזור להורדה במשקל ספורט ודיאטה לא עוזרים לי אנא את תשובתכם והמון תודות

1. אם פעילות הבלוטה מאוזנת ע"י תרופות הסיבה למשקך העודף אינה תת פעילות של הבלוטה. 2. אינני יודע על איזו תרופה מדובר יש מספר סוגי תרופות. כל תרופה ותופעות הלוואי שלה באף תרופה אין 100% הצלחה. חלק מהתרופות גורמות לתופעותלוואי במערכת העיכול כגון כאבי בטן ושלשולים

דופק איטי, תפיחות בפנים, עליה במשקל, האטה בכל פעולות החיים: זמן תגובה, מחשב נטיה לשינה, עצירות - זאת בגיל המבוגר. בילדים התופעות יכולות להיות שונות בגילאים שונים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים