סרטן בלוטת המגן-תאונת עבודה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/12/2001 | 16:41 | מאת: נורית באר שבע

שלום, הייתי רוצה לקבל כל מידע רפואי שעוסק בעבודה בתנאי מתח ולחץ כבדים כגורמים לסרטן בלוטת התריס. אשמח לקבל שמות של מאמרים מדעיים שהתפרסמו בנושא. חוות דעת רפואיות ושמות של רופאים העוסקים בנושא יתקבלו בברכה. האם יש סיכוי שסרטן בלוטת התריס במקרה כזה יוכר כתאונת עבודה?

www.endo-society.org/pubrelations/patientInfo/stress מתיחס למחלות הקשורות ל- STRESS אינני מכיר מחקר הקושר לחץ להופעת סרטן בלוטת התריס. בזמן שהשקעתי בחיפושים לא מצאתי קשר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים