הגדלת דופן החזה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

11/12/2001 | 23:38 | מאת: הילי

אני לא ממש יודעת אם השאלה שלי מתאימה לפורום הזה, אבל אני אשאל ואחזיק אצבעות:) טוב, אני נערה בת 15, ויש לי חזה בגודל דיי בינוני- האמת היא שהגודל לא ממש מעניין אותי- אבל, דופן החזה שלי (השריר שמחבר את השד לחזה) נורא קטן יחסית לשד, והשד נראה נפול. מכיוון שדופן החזה הוא שריר למיטב הבנתי, אני לא יכולה להמנע מלשאול האם יש דרך כלשהי להגדלת השריר (תרגילים מיוחדים אולי?) על מנת שתנתן לשד תמיכה חזקה יותר? בתודה מראש, הילי, 15

1. ללא בדיקה קשה לענות לך. מנסיוני בדרך כלל לא קיימת כל בעיה , אלא חשש של הנערה המתבגרת 2. עם המשך ההתבגרות והמשך גדילת השד גם בגיל מעל 18 יש שיפןר 3. בנות היורדות במשקל משיקולי יופי - גורמות לעיתים לדלדול השד 4. אם באמת הבעיה היא שרירי חזה - יש תרגילים מכוונים לכך להפיג את החשש אפשר בקלות ע"י בדיקת רופא המשפחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים