הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/01/2002 | 13:43 | מאת: שלומית

שלום. אני בת 38 אבל לצערי יש לי כבר המון שיער שיבה והרבה יותר מידי קמטים. פניתי לרופא מיוחד לאנטי אייג'ינג והוא המליץ מחום על הורמן גדילה בשם GH אומנם המחיר לא זול אבל הרופא הבטיח תוצאות מצוינות. הבעיה שאחת הבנות שעובדת איתי ממש לחצה לא לעשות את זה כי שמעה שזה לא טוב ומזיק. לכן אני שואלת כאן את המומחה ומודה מראש על התשובה. האם הורמון גדילה זה דבר טוב???

1. הורמון הגדילה הוא מעולה למי שמוכר אותו ולחשבון הבנק שלו ושל המטפלים מסביב 2. אין שום הוכחה מדעית שיש להורמון גדילה פעולה נגד הזדקנות 3. במסמך רשמי שהוציא משרד הבריאות בעקבות וועדה שהוקמה לנושא זה , אף אני השתתפתי בה, המסקנה שאוסרים לעסוק בנושא זה. 4. רישום הורמון גדילה למטרה זו הוא עבירה על החוק.

18/01/2002 | 19:52 | מאת: שלומית

תודה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים