בלוטת יתרת המוח

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/12/2001 | 11:52 | מאת: שני

שלום רב, אני רווקה בת 45. לפני 23 שנים היתה לי הפרעה שהתבטאה בגידול שיער בסנתר ובשפם. נאמר לי על ידי הרופא המטפל שמדובר ב"הפרעה" בבלוטת יותרת המוח והטיפול לתופעת השיעור הוא קוסמטי. רציתי לדעת איזה השלכות יש ל"הפרעות" בבלוטת יתרת המוח לאחר שנים רבות? על מה זה משפיע? האם עלי לעבור בדיקה נוספת? תודה,

1. עלייך לפנות לאנדוקרינולוג לבדיקה 2. בשעור כפי שאת מתארת יש צורך לבדוק את בלוטת יותרת הכיליה במקום ראשון. על כן אין לדון בשלב זה על יותרת המוח

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים