פיענוח תוצאות פרולקטין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/09/2016 | 13:08 | מאת: אמא מודאגת

בתי בת ה-8 נוטלת רספרידל במשך שנה הפסיכיאטרית שלחה אותנו לבדיקת פרולקטין בעקבות זה ששמתי לב שיש לה התחלה של צמיחת שדיים . עשינו את הבדיקה על הבוקר(7:00) אחרי 3 שעות עירות יצאה לה 549 לא מצליחה להבין מערכים שמצאתי באינטרנט אם זה תקין לגיל 8 אשמח למענה ...תודה

1) צמיחת שדיים בגיל 8 היא תקינה. מותר להתבגר מגיל 8 ומעלה. 2) רספירדל גורם לעליית רמות פרולקטין בדם 3) לא כתבת מה היחידות של הבדיקה אחרי המספר בתוצאה מופיעות היחידות באנגלית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים