הגובה שלי מציק לי מאוד !

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/11/2015 | 12:47 | מאת: תמיר

ד''ר שלום, אני ניסיתי לדבר איתך טלפונית ולא הצלחתי, אני בן 23 ו 10 חודשים, הגובה שלי הוא 158, ההורים שלי גם נמוכים ! -האם אפשר לעשות משהו לטפל עכשיו ! - אם הייתי מקבל HGH לפני סגירת ההעצמות הייתי גודל עוד כמה ס''מ ! - אני כל כך מוגבל כתוצאה מהגובה שלי, פניתי לארוטופד בב''ח צפת שמבצע את ניתוחי הגבהה , וזה מוסיף לי בערך 6-7 ס''מ בשיטת מסמר פנימי להארכת עצמות, מה דעתך ! תודה לך ד''ר

תשובןת בסוף כל שאלה אני בן 23 ו 10 חודשים, הגובה שלי הוא 158, ההורים שלי גם נמוכים -האם אפשר לעשות משהו לטפל עכשיו ! בלתי אפשרי כל מרכזי הגדילה הפכו לעצם ואי אפשר להשפיע עליהם - אם הייתי מקבל HGH לפני סגירת ההעצמות הייתי גודל עוד כמה ס''מ ! אין לי שום נתונים עליך על כן אינני יכול לענות לך. ממש לא רציני לעסוק בכך - אני כל כך מוגבל כתוצאה מהגובה שלי, פניתי לארוטופד בב''ח צפת שמבצע את ניתוחי הגבהה , וזה מוסיף לי בערך 6-7 ס''מ בשיטת מסמר פנימי להארכת עצמות, מה דעתך ! עליך להתייעץ עם האורטופד על משך הטיפול, על סיכונים בטיפול ועל מידת ההצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים