גובה וגדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/12/2014 | 12:46 | מאת: ג'ני בן ישי

היי בני בן 9 גובה 117 משקל 25 אחוזון 10 בגובה אחוזון 22 משקל גובה האם: 1.59 גובה האב: 179 יש לציין שגם כף היד שלו מאוד קטנה וגם כף הרגל יחסית לחבריו קטנה (מידה 30) האם צריך לטפל ? הרופא ילדים אמר שבעוד שנה אם ירד באחוזון ישלח למומחה עד אז יש לעשות הרבה ספורט האם יש קשר ? האם זה נכון ?

אם הוא גדל כל הזמן על אחוזון קבוע, קרוב לוודאי שאין בעיה. אם הוא הולך ויורד מהאחוזון , יש צורך בברור. בלי כל קשר לעניין משקלו גבוה יחסית ומומלץ לעסוק בספורט

14/12/2014 | 10:37 | מאת: ג'ני בן ישי

תודה על תשובתך האם אין צורך בכל זאת לבצע צילום כף יד ?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים