זריקה לעיכוב התפתחות מינית

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

20/10/2014 | 20:00 | מאת: נעמה

בתי בת עשר וחודש ולפי מעקב נראה שהיא צריכה לקבל מחזור בחודשיים הקרובים מאחר והיא רק בכיתה ד אנו שוקלים לעכב את ההתפתחות . מאחר ובתי מתנגדת באופך נחרץ לזריקה , שאלתי : מה המשמעות מבחינה רפואית לתת את הזריקה לאחר קבלת המחזור (במידה ולא תצליח להתמודד עם המחזור מבחינה רגשית ) .

עדיף הכנה ועזרה פסיכולוגית על פני הזריקה בגיל זה ניתן לעכב מחזור גם לאחר הופעתו במקרים כאלה אנהי דורש להביא לי חוות דעת של פסיכולוג\ית שאמנם מוצדק לעכב את המחזור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים