בני בן שנה -5 חודשים נמוך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/01/2012 | 14:06 | מאת: נועה

שלום רב, בני בן 17 חודשים בדיוק וגובהו כ-76 ס"מ. אני יודעת שהוא נמצא באחוזון נמוך. גובהי הוא 1.62 ושל בעלי 1.77 ואנחנו מאוד מוטרדים מגובהו ושואלים האם עלינו לעשות משהו, לפנות לרופא, אולי משהו בתזונה? אני אוסיך שהוא סובל מקוצרי נשימה ומקבל פליקסוטייד באופן קבוע כטיפול מנע והוא לאחרונה קיבל המון סטרואידים. הוא שוקל כ-12 ק"גץ אני אשמח לקבל את תגובתך המקצועית בבררכה, נועה

אנדוקרינולג ילדים צריך לבדוק את גרך המשקל והגובה במיוחד כאשר מקבלים תרופות אלה במינון גבוה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים