גינוקומסטיה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

16/01/2012 | 10:28 | מאת: דביר

יש לי גינוקומסטיה אני שוקל 71 וחצי גובה 1.68 הרזתי 28 קילו הבעיה שעדיין נשארה לי גינוקמסטיה גם אחרי שהורדתי תמשקל שהייתי צריך לרדת הלכתי לרופאה מומחה הוא אמר לי שתוך 3 חודשים זה אמור לעבור כי הוא לא מרגיש בלוטה באזור הציצי אני רוצה לדעת מה אתה חושב כי עברתי את גיל 18 ואמרו לי שעם עד גיל 18 זה לא עובר צריך לעשות ניתוח

1 לא בדקתי אותך ולא סביר לנחש ברפואה 2 אם הכל תקין, הסיכוי שהכל יעלם בגיל זה הוא קלוש ביותר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים