מזונות מהמצליבים ובלוטת התריס?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

16/01/2012 | 10:04 | מאת: גליה

שלום, אני שומעת רבות על הגבלות תזונה מומלצים לחולי תת פעילות בלוטת התריס. ממה שקראתי מזונות מצליבים יכולים להפריע לפעילות בלוטת התריס. רציתי לשמוע את עמדתך בעניין, ולשאול אם זה גם תופס לכאלה שהבלוטה שלהם הוסרה במלואה? הרי, שאז אין בלוטת תריס שניתן להפריע את פעולתה. כל ה T4 מגיע מהתרופה. תודה מראש, גליה

לא כדאי לחיות משמועות מי שלא מפריז בכמויות מזון מסויים לא סביר שתהיה לו בעיה יתר שאלותייך-לפורום מבוגרים

18/01/2012 | 20:40 | מאת: גליה

אני חסידת 'הכל במידה', אבל רציתי לוודא. לא שמתי לב שזהו פורום לילדים בלבד. מודה לך שכיבדתי אותי בתשובה למרות זאת.

18/01/2012 | 20:54 | מאת: גליה

אגב,לא ייחסתי חשיבות לשמועות עד שראיתי את הכתבה הזאת של רוקחת מירי קליין באתר של מכבי. אני לחלוטין מקבלת את המלצתך, רק רציתי לשתף. http://www.maccabi4u.co.il/7950-2232-he/Maccabi.aspx

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים