אבר מין קטן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/01/2012 | 18:11 | מאת: אב מודאג

בני בן 11, גבוה מאוד 1.6מ' במשקל תקין, קרוב לגבול העליון של ה BMI. בברית המילה, המוהל ציין שאבר מינו של בני קטן. היום ראיתי אותו ערום, ואיבר מינו ממש נראה לי כמו כפתור, בזמן זיקפה הוא נראה באורך של כ 4 ס"מ. לאחרונה החלה לו צמיחה של שיער בבית השחי וברגליים. איבר מיני נורמלי ,ארוך ועבה ואני מקווה שגם אבר מינו של בני יהיה בגודל נורמלי. האם זה עוד יכול לקרות? האם ניתן וצריך לעשות משהו בנידון, בגיל זה? אני צריך לקחת אותו לאנדוקרינולוג?

אבר מין קטן כפי שאתה מתאר ואם התאור מדוייק, דורש ברור. יש לפנות לאנדוקרינולוג ילדים. כדי לברר האם יש חוסר הורמונלי, בעיה בכרומוזומים ועוד אין קשר לשעור. יתכן שעור ברמת מבוגר בוגר גם אםם האשכים בגודל אפונה ואבר המין מזערי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים