בדיקה מלפני 9 שנים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/12/2011 | 16:13 | מאת: דנה

שלום דוקטור, לפני כמעט 9 שנים הייתי בגיל 7 תוצאות ANDROSTENEDIONE הייתה גבוה מהרגיל 1.9 שזה חורג מהנורמה היום כמעט בגיל 17 אני חווה בעיות כמו אקנה,שיעור יתר בגוף בפנים,השמנה,נשירת שיער ועוד דברים שמאפיינים שחלות פוליציסטיות.האם יש קשר בין 2 הבדיקות והאם תוכלי להסביר מה הקשר? תודה

בדיקה לפני 9 שנים במיוחד שלבדיקות אחרות חשובות יותר אין לנו תשובה-היא לא לעניין יש צורך כעת לבצע בדיקות ליותרת הכיליה כדי לתת לך תשובה. פני לאנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים