ילדה בת 4.5 וגובה 95 ס"מ

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/12/2011 | 17:39 | מאת: חי

שלום לך בתי בת 4.5 שנים וגובהה הוא 95 ס"מ בבדיקת כף היד נאמר לנו שזה לא תקין ושכף היד שלה דומה לזו של בת 2.5 שנים.יצוין שהיא חלק מתאומות שהתאומה שלה גובהה תקין לחלוטין האם יש סיבה לחשוש? ועוד דבר כשהם נולדו הם אובחנו עם מחלת ה-c.m.v האם יש קשר בין המחלה לבין הגדילה? הודה לתשובה מהירה מכיוון שאנו מאד לחוצים! בתודה מראש חי

בלי בדיקות לא ניתן לנחש מה הסיבה ועל כן לא ניתן לאמר אם זו בעיה מדאיגה או לא CMV יכול לגרום לבעיול שונות בתחומים שונים ואין לי שום מידע עניני על הילדה כדי לענות עליכם לפנות לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים כדי לקבל תשובות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים