tsh מעל הנורמה לתינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

08/11/2011 | 16:24 | מאת: קטי

שלום רב, אני אמא לתינוק בן חודש. סובלת מתת פעילות. בבדיקות שערכתי לבני בגיל שבועיים ובגיל חודש יצאו ערכים של 10. האם יש סיכוי שהבלוטה תתאזן? במידה ולא מתי כדאי להתחיל בטיפול התרופתי? האם יש איזו שהיא דרך לגרום לבלוטה של התינוק להתאזן חוץ מהטיפול התרופתי? אם אכן לא יהיה שינוי ונצטרך להתחיל בטיפול התרופתי במידה ונשמור על איזון הבלוטה האם זה ישפיע על התפתחותו היתידית של בני? תודה מראש,

08/11/2011 | 16:28 | מאת: קטי

שכחתי לציין שיש לו יציאות פעם ב3 ימים האם זה קשור ותקין במצבו? העליה במשקל היא מהירה יחסית. נולד 4 קג ועלה תוך חודש ל5.300.

נתונים אלה אינם תורמים לאבחנה

מה ה FT4 של הילד כמה פעמים נבדק ונמצא TSH 10?

11/11/2011 | 23:08 | מאת: Katy

Hi We have checked tsh twice First time 23/10/2011 and it was 10.03 while ft4 was 19.2 (he was born at 4/10) . Second time It was at 3/11 tsh was 9.66 and ft4 was 15.6 Thank you for your reply!

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים