איבר מין קטן ושקוע לתינוק בן שנה וארבע חודשים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/09/2011 | 15:20 | מאת: ליאת

שלום רב, לבני יש איבר מין קטן מאוד ושקוע מכיוון שהוא שמן. פניתי לאנדרוקרינולוג שטען שאיבר המין קטן מהנורמה ולכן הוא המליץ על טיפול של קרם מיוחד שאמור לפתור את הבעיה בערך ב3 חודשים. לטענת הרופא שבדק אותו עלולה להיות תופעת לוואי של צמיחת שיער באיבר המין. רציתי לשמוע חוות דעת נוספת, האם כדאי להתחיל בטיפול? לא יכולה להיות פגיעה לטווח הארוך? והאם אין עוד תופעות לוואי שעלולות להיות? תודה מראש

מקובל לתת טיפול בטסטוסטרון אם אורך אבר המין של התינוק קטן מ 2 ס"מ. אני משתמש בטיפול זה כ-30 שנה ולא ראיתי כל בעיה מיוחדת

26/05/2015 | 09:27 | מאת: אמא לתינוק בן שנתיים וארבעה חודשים

לאחר בדיקה אצל אנדוקרינולוג אורך הפין 3.2 הומלץ לתת 3 זריקות טרסטורון. האם יעיל לעשות את הזריקות בגיל שנתיים וארבעה חודשים? תהיה לזה השפעה טובה בגיל כזה? כי הבנתי שיעיל עד גיל שנה. מהן תופעות לוואי? עד כמה נחוץ הטיפול הזה? אני מפחדת לעשות לו את הזריקות ואז לא תהיה השפעה ויהיו תופעות לוואי לא רצויות.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים