עומס יתר על הגוף? ילדה בת 5.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

11/09/2011 | 15:37 | מאת: שירה

שלום רב! ביתי בת 5.7 פעילה מאוד, בריאה בדרך כלל, אנרגטית מאוד. אוהבת ללכת לחוגי ספורט/התעמלות פעמיים בשבוע מגיל 3.5 גבוהה מאוד שרירית יציבה ומוכשרת להפליא. השנה ביקשה ללכת לבלט פעם בשבוע 45 דקות. והתעמלות אומנותית (במתכונת תובענית ומקצועית מאוד) פעמיים בשבוע 45 דקות כל שיעור. כלומר סהכ: 3 פעמים בשבוע כל שיעור 45 ד"ק האם מתכונת זו עשויה לעורר בעיות בריאותיות (עומס?) על מה להקפיד? אשמח לדעתך בברכה, שירה

אם התזונה תותאם להוצאת האנרגיה בפעילות-אין כל בעיה. התיעצו עם דיאטנית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים