פגות וiugr-

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/09/2011 | 09:35 | מאת: דניאלה

שלום רב, בתי נולדה בשבוע 31, ניתוח קיסרי עקב רעלת הריון, משקל 1035 גר'(כלומר קטנה לגיל ההריון- מתאים לשבוע 27), כעת היא בת 3.5,שוקלת 11.8 ק"ג גובה 97 ס"מ, נמצאת באחוזון 20 בגובה ופחות מ-3 מבחינת משקל, שומרת על עקומת הגדילה שלה מגיל שנה (מבחינת גובה ומשקל). התפתחות תקינה, האם יש צורך עקב גדילה בעקומה נמוכה מבחינת משקל להיות במעקב אצל אנדוקרינולוג? לשקול מת הורמון גדילה בעתיד?

07/09/2011 | 09:37 | מאת: דניאלה

לציין כי עקומת הגדילה עקבית

סימן שהגדילה תקינה

בגדילה באחוזון 20- לא מתערבים כדאי להיות במעקב אנדוקרינולוג ילדים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים