הורמון גדילה+תוספים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

06/09/2011 | 15:34 | מאת: אמא מודאגת

שלום פרופ' בתי מטופלת בהורמון גדילה (בתחילת התהליך),קראתי שכדאי להוסיף גם תוסף מזון: חומצת אמינו ארגינין ו/ או פלורידקס. שאלתי: האם מותר לתת תוסף מזון מהסוג הנ"ל במקביל להזרקות היומיות? אני לא רוצה להזיק כמובן. הבת שלי לא אכלנית טובה ואולי זה יעודד תאבון.תודה

06/09/2011 | 20:06 | מאת: א

מישהו יודע מתי מקבלים תשובות לשאלות?

1) בכל מטופל הורמון גדילה אנו מבקשים לרשום במדוייק את תזונתו במשך 3 ימים ומחשבים את תכולת התזונה וחוסרים ולפי הניתוח אנו נותנים תוספים. ככל שהתזונה מושלמת יותר הגדילה טובה יותר 2) כאשר הגדילה מהירה תוך טיפול, יכולים להווצר חוסרים 3) תוספים שהוכיחו את עצמם, לפי ניתוח תזונתי הם ברזל, מולטיויטמין ובעת הצורך סקנדישייק או תוצר דומה ולא תוספים אחרים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים