מתן הורמון גדילה לילה ללא חסך בהורמון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/08/2011 | 03:06 | מאת: אמא מודאגת

בתנו בת שמונה, גובה 114, ללא חסך בהורמון גדילה.נעשתה בהריון בדיקת מי שפיר, ללא ממצאים, נשלחנו לבירור קריוטיפ.ללא קשר הומלץ לנו להתחיל הטיפול בהורמון גדילה. חייבת להודות שההחלטה האם לתת ההורמון מדירה שינה , בייחוד לאחר עיון מעמיק בתוצאות המחקר הצרפתי לגבי תמותה בעקבות הטיפול הנ"ל. אשמח לשמוע דעתך.

לפני כשבועיים היתה הודעת ביניים של ה FDA שמשום מקום אחר בעולם לא נמצאו בעיות כפי שמתארים הצרפתים ונתוני הצרפתים אינם משכנעים אותם. על כן הם מודיעים שאין לשנות את מדיניות הטיפול הנהוגה עד היוםבסוף ספטמבר יערך דיון של מספר גופים גדולים בעולם על התוצאות הצרפתיות ועל סקרים ברחבי העולם ובתחילת אוקטובר יהיה סיכום מצב חדש.

28/08/2011 | 13:00 | מאת: אמא מודאגת

האם להמתין לאוקטובר לסיכום המצב החדש או להתחיל במתן ההורמון? הבת שלי בת שמונה וגובהה 114, מוגדרת כ- iss.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים