יכול לעצור או להאט את הגדילה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/08/2011 | 15:52 | מאת: דניאל

יש כאלה שאומרים שאימון בחדר כושר עוצר את הגביהה ויש כאלה שאומרים שזה לא נכון עכשיו יש תרגילים שהגוף נושא עימו משקל רב כמו התרגיל סקוואט הינה סרטון : http://www.youtube.com/watch?v=WK7m6I5m6gY אפשרי שילד בן 17 יעשה כאלה תרגילים מבלי לפגוע בגובה שלו?

אין לי זמן ואין לי כל כוונה להסתכל באתרים אחרים נשיאת משקל רב יכולה לגרום בעיות אורטופדיות בעמוד השדרה-התיעץ עם אורטופד ספורט פוגע , אם אין כיסוי תזונתי להחזיר את הקלוריות שאתה מוציא

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים