כדורי אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/08/2011 | 13:40 | מאת: סימונה

שלום , אני בת 56 וכבר 10 שנים אני לוקחת כדורי הטרוקסיןבשל תת פעילות של בלוטת התריס.לאחרונה הכדורים המשווקים בארץ וניתנים ע"י הרופא עברו לחברה אחרת - לכן רשום עליהם "פורמולציה חדשה משווקת מפברואר 2011 -נדרש מעקב רפואי הדוק " ,מה שלא היה רשום לפני כן - האם זה צריך להדליק איזו נורה אדומה ?

כל מי שמקבל תרופה זו צריך מעקב רפואי. טיב המעקב תלוי בבעיות האישיות- התיעצי באנדוקרינולוג שלך זה אתר לילדים ובני נוער

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים