הזרקת הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/08/2011 | 02:46 | מאת: שוש

שלום לך, רציתי לשאול התחלתי להזריק לילד הורמון גדילה , (בסה"כ 2 פעמים) היום כשהכנתי את הזריקה להזריק לילד (שמתי את המחט ) עדיין לא כיוונתי כמות , והילד לא יכל לבוא , ולקח כמה דקות עד שהוא בא ,לכן הוצאתי את המחט והחלפתי , רציתי לשאול אם במקרה כזה מותר לחכות כמה דקות עד ההזרקה כשהמחט כבר מוכנה ? או שעדיף להחליף אותה? בתודה מראש שוש

אם זה זמן קצר , 5 דקות, אין בעיה אם לא מזריקים מיד משאירים את המחט מכוסה במכסה הפלסטיק שלה. אינני מזריק אם המחט חשופה באויר הרבה זמן

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים