בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/12/2001 | 21:43 | מאת: איילת

מספר שאלות על המחלה וההתמודדות איתה

10/12/2001 | 03:47 | מאת: adi

היי איילת, יש מגוון רב של בעיות בבלוטת התריס. אני סובלת מתת פעילות של הבלוטה. את רוצה לשאול אותי? אין לי שום בעיה. עדי

13/12/2001 | 11:42 | מאת: בזבז

איזה תופעות ניתן לשייך תת פעילות של בלוטת התריס, תודה

15/12/2001 | 16:49 | מאת: איילת

גיליתי את המחלה לפני חודשיים ואני לא יודעת עליה הרבה. לפני כן סבלתי מעייפות וקור וכאבים ברגליים ועכשיו אני מרגישה טוב יותר אך אני ממש פוחדת להשמין את יכולה לומר לי משהו על זה ובכלל על המחלה תודה איילת

לאיזו מחלה בדיוק הכוונה למחלות שונות דרכי התמודדות שונות (גם בבלוטת התריס)

15/12/2001 | 16:51 | מאת: איילת

אני סובלת מתת תפקוד של בלוטת התריס ואני מעוניינת לדעת קצת על המחלה ועל הטיפול. כמו כן אני חוששת מאוד להשמין. האם איזון בעזרת כדורים ימנעו גם השמנה מיותרת? תודה איילת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים