הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/12/2001 | 11:58 | מאת: rose

שלום רב, האם שמעת על המוצר הטבעי בשם "beautiful" להגדלה והרמת חזה שמכיל חומרים טבעיים אשר משפיעים על ייצור של הורמון גדילה. האם זה בכלל אפשרי ומה יכולות להיות השלכות של הפעילות הזאת. תודה מראש

השפעת פעילות של החומר הנ"ל היא BEAUTIFUL למי שמוכר אותו -חשבון הבנק מתיפה השפעת חומרים המגרים הפרשת הורמון גדילה היא זמנית לעד שעתיים לכל היותר ואין להם השפעה ממושכת בטיפול כרוני. חומרים המכילים אסטרוגנים טבעיים בלקיחה בתכשירים טבעיים יעילים פחות מאשר החומר התעשייתי מלבד זאת הוכח שיש צורך בכמויות גדולות מאד של החומר הטבעי כדי להגיע לרמה הרצויה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים