בן 9 וחצי ברור אנדרוקריני

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/04/2024 | 10:37 | מאת: הילה

שלום יש לי ילד בן 9 וחצי שלא עשה ברית כי פחדנו הוא נולד עם מום נשימתי(במידה ואתה מכיר יש לו טבעת ווסקולרית) הפין שלו לא גדל בכלל בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאבא שלו ממש נמוך 1.65 אבל הבנתי שאין קשר. הוא גם תמיד אדום בפנים ותמיד תמיד חם לו גם בחורף כמעט לא שעיר ברגליים וביידים ויש לו עודף משקל(הגובה תקין לגיל) הרופאת ילדים כעסה עליי אמרה לי איפה היית עד היום אבל הוא עצמאי ומתקלח לבד מגיל 6 מתבייש ככה שלא וצא לי לראות אבל השבוע הבנתי שהפין שלו לא נשאר כגודל הלידה. מאיפה מתחילים מה בודקים? לציין שבהריון שלו הציפ הגנטי יצא תקין. מה יכולה להיות הסיבה תודה

בלי לבדוק אותו לא ניתן לענות לך. פני לאנדוקרינולוג ילדים שיבדוק אותו

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים