טוסטוורון דפו סינטטי 250 מ"ג

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

24/04/2024 | 20:56 | מאת: יאיר

היי יש לציין שאני אדם,בריא ללא מחלות רקע כיום אני מתקרב לגיל 60 . לפני 5.5 שנים בגיל 54 הטוסטראון שלי היה 8.89 ,ואז רופא המשפחה המליץ לי לעשות זריקות טוסטוורון דפו סינטטי 250 מ"ג , והלכתי על זה בידיעה שרופא המשפחה יודע את עברי הרפואי , וגם סמכתי אליו בעיניים עצומות (יש לציין בעיות הזקפה התחילו מגיל 51 /52 ) . בראייה לאחור אני מרגיש שזאת הייתה טעות אחת ענקית לקחת את זריקות אלה ! מאז אני מרגיש שאבד לי החרמנות באשכים , לפני זריקות אלה הייתי הרגיש זרימת דם באשכים שהיה גורם לחרמנות ולזקפה . היום הכל נעלם . זקפות בוקר יש לי לפעמיים אבל לא מלאות וללא קשיות (זקפה שלא ניתן לקיים יחסי מין ) . לשאלתי האם זריקות אלה עושות נזק כו חמור ? כי נאמר לי שהם עושות נזק עתידי ופוגעות באשים בטווח הארוך , או שההשפעה שלהם נעלמת אם הזמן ולא משאירות נזק בלתי הפיך לעתיד ? מאז אני מרגיש שהכל השתבש ונהרס , בשביל לקיים יחסי מין לוקח תרים 50 מ"ג ולאחר שעה נוצרת זקפה באופן מיכני ולא טיבעי בנוסף כדור התרים או כל וויאגרה אחרת לא עושה לי טוב לפעמיים עושה צרבות לא נעימות . בגדול אני מרגיש שזאת הייתה טעות ענקית לקחת את זריקות אלה והם היו מיותרות לחלוטין כי לא הייתי צריך לקחת אותם לפי הניתונים שלי . האם זה נכון למה שנאמר כאן שזריקות אלה עושות נזקים בלתי הפיכיים ? אוליי אני טועה ? יש לציין שאת הזריקות האלה קבלתי בפרק של שלושה שבועות בין זריקה לזריקה סה"כ שלש זריקות לישבן , אני מאוד מתוסכל וכאוב , לפי דעתי רופא המשפחה חסר אחריות ! בדבר זה היה צריך להפנות אותי קודם כל לאורולוג מומחה , שיסביר לי את ההשלכות של זריקות אלה ואז הייתי מחליט האם לעשות או לא לעשות את זריקות אלה . ושוב אוליי אני טועה ? - בנוסף השמנתי בשומן בטני (כרס ) ההרגשה שאין לי בקרה על ההשמנה ולא מצליח להרזות , מצפה ממשהו שיתן לי תשובות מקצועיות ולעניין אוליי אני טועה ??? תודה מראש ...

האתר מטפל בבעיות גדילה ואנדוקרינולוגיה של ילדים. פנה יעוץ לאנדוקרינולוג של מבוגרים

24/04/2024 | 23:22 | מאת: יאיר

אכן כן שלחתי את זה למקום הלא נכון בטעות . האם תוכל להעביר את מה שרשמתי לגורם המוסמך שעוסק בנידון תודה מראש .

25/04/2024 | 12:16 | מאת: יאיר

בבקשה אני מבקש למחוק את מה שרשמתי אצל פרופ' צבי צדיק וזה נרשם שם בטעות מבלי לשים לב ! פשוט אני מנסה למחוק ואין שום דרך או אופציה למחיקה . תודה .

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים