ריח זיעה אצל ילד בן 8.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

24/04/2024 | 19:29 | מאת: סיון

שלום, לאחרונה לבן שלי בן 8.5 יש ריח זיעה חריף מבית השחי. האם זה תקין בגיל הזה? מבחינת גדילה והתפתחות- תמיד היה באחוזון גובה 80 בערך), משקל תקין, אין שיעור באבר המין. כן יש שיעור יתר על הגב אבל ככה נולד. מציינת שיש לו אח קטן מטופל בהורמון גדילה בגלל חוסר. דואגת שאולי יש בעיה הורמונלית.

אם גדילת הילד עקבית ואין שיעור באיזור הערווה. ריח עדיין אינו אומר דבר. מבצעים צילום כף יד לגיל העצמות. אם יש בעיה בבלוטת יותרת הכליה גיל העצמות יהיה מתקדם ויהיה צורך בבדיקות נוספות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים