אדנומה או ציסט אדרנל ימין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/03/2024 | 01:28 | מאת: ליסה

שלום רב, אני בת 37, עשיתי ב2020 בדיקת אולטרסאונד בטן וראהו שיש לי גוש באדרנל ימין בגודל 1.1 ס״מ. עשיתי בדיקות דם ושתן ללא אפרשות אורמונליות…ב2022 עשיתי שוב אולטרסאונד יצאה 1.1 ס״מ אבל מראה היפואקוגני כמו ציסט, ועשיתי גם CT בטן ושאמר שהגודל נראה פחות גדול וירד ל5.5מ״מ. ..כל פעם עשיתי בדיקות שתן ודם לאורמונים והכל יצאה תקין. מה אני אמורה לעשות עכשו, שוב ct או אולטרסאונד או מה עדיף? ילדתי ב2023 לכן לא עשיתי את הבדיקה שנה שעברה תודה

הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים