תוצאת קרטנין איסוף 24 ש

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/03/2024 | 08:47 | מאת: א

שלום רב דר פונה אליך כי לא מצליחה למצוא מענה בפורום מבוגרים ר.משפ שלי בחופשת מחלה ואני מאד מודאגת בת 53 גובה 151 משקל 41 נמצאתי עם אוסתופורוזיס ר.אנדו נתנה בדיקות בינהן איסוף שתן 24 ש לקרטנין. במיכל עשיתי 1650. תוצאה u samp. 44.6 mgdl איסוף 24 h יצא 736 מג האם תקין בבקשה ?? סליחה על הפנייה אבל אין לי מענה ומאד דואגת

מצטער, אינני יכול לענות על שאלות בתחום מבוגרים. פני בטלפון לרופא ששלח אותך לבדיקה ביום שיש לו מרפאה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים