קומה נמוכה ותוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

14/03/2024 | 13:42 | מאת: דנית

שלום, בת 13 וחודשיים גובה 145 משקל 33 צילום כף יד : גיל עצמות מתאים ל 11 שנים סטיית תקן לגיל 12.3 נמתא בטווח 2.0 בדיקת IGF-1 תוצאה 157 לא קיבלה מחזור מתעמלת מקצועית בתחום התעמלות קרקע. אשמח לחוות דעת

גיל עצמות צעיר יחסית אומר בדרך כלל שיש עוד פוטנציאל גדילה במתעמלות מקצועיותיש סיכוי גדול לאיחור בהתבגרות ואי הופעת מחזור חובה לפנות לדיאטנית ספורט כדי לבדוק האם תזונתה מתאימה למתעמלת מקצועית או שיש חוסרים שיש להשלים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים