הורמון גדילה לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/03/2024 | 15:38 | מאת: מאיר

יש ילד בן שנתיים עם חוסר בכרומזום 18 בזרוע הקצרה נמסר לנו מהגנטיקאי שצריך לקבל הורמון גדילה וכן יש לי בת 12 שקיבלה בעבר הורמון

מי שמחליט על הטיפול ויש לו רשות להגיש בקשה לטיפול בהורמון גדילה , הוא רק אנדוקרינולוג ילדים. פנו לאנדוקרינולוד ילדים נהמטפל בכם

10/03/2024 | 21:33 | מאת: מאיר

תודה על התגובה מהירה איך אני יכול להגיע הכי מהר לאנדוקרינלוג התורים מאד ארוכים אני בקופ"ח לאומית אתם עובדים איתם או עם מגדל [פרטי]?

1) מקבלים חשבונית, אף פעם לא היתה לי בעיה עם חברת ביטוח פרטית-ליתר ביטחון שאל במגדל 2) אםהרופא שלך ישלח הפניה לייעוץ לפופ צבי צדיק, אנדוקרינית ילדים בביהח קפלן,התור לא יהיה ארוך שולחים את הבקשה לפקס 089441992

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים