בעיה פתאומית שלא הכרנו

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/03/2024 | 14:28 | מאת: ליה

לרופא שלום, ילד בן 19 היה חולה וירוס של מערכת נשימה נזלת, גודש עם כאבי שרירים, צוואר תפוס. לא תסמינים מיוחדים. ללא חום. ביום השלישי למחלה החלה הזעה בידיים ולעתים ברגליים. לאחר שבוע לא חולף. אני מודאגת מה זה יכול להיות. האם יחלוף..? האם קשור לוירוס?. .עד כמה שידוע לי הזעה בידיים במידה ויש מתחיל בגיל קטן. ולא בגיל 19. או שיכול להתחיל בכל גיל? בבקשה עזרתך, מה הכיוון שעלינו לבדוק. מול איזה רופא? תודה רבה

10/03/2024 | 07:22 | מאת: ליה

סליחה, ילד בן 16 לא 19

יכול לקרות בכל גיל ובמחלות שונות על בעיה זו צריך לענות רופא ילדים\משפחה שבודק אותו ואת הבדיקות שהוא מבצע לפי הצורך

לא משנה הגיל

10/03/2024 | 10:38 | מאת: ליה

אתה בן אדם טוב,היינו אצלך פעם. בדרך כלל כותבת לך ומצליחה להרגע. הפעם פחות. הלוואי והיית אומר שזה בטח קשור לווירוס, ויעבור בהמשך.

מצטער, בלי בדיקה גופנית ובלי בדיקות לפי הצורך, לא ניתן לקבוע. פנו לרופא משפחה או רופא ילדים בברכת בריאות שלמה פרופ צבי צדיק

10/03/2024 | 11:07 | מאת: ליה

תודה רבה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים