ילד נמוך קומה והאופציות העומדות לו

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

04/03/2024 | 22:38 | מאת: שאול

בני הוא בן 8 נמצא באחוזון ה10 ושומר על עקביות -גובה צפוי : 167 האב 1.74 האם 1.5 בדיקת עצמות תואמת גיל 1.האם לדעתך הוא יכול/צריך טיפול בהורמון גדילה ? 2. האם יש אמצעיים טבעיים או/ו ויטמינים שיכולים לעזור ? 3. במידה והרופאים בקופה לא מאשרים האם יש דרכים חלופיות ? תודה

ילד הגדל באופן עקבי על אחוזון 10, מבחינה חוקית איו יכול לקבל הורמון גדילה. רופא החותם על מרשם להורמון גדילה עובר על תקנות משרד הבריאות. אינני רואה כל דרך לתת לו תרופה או אמצעי אחר שישפר את גדילתו.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים