האם יש צורך לטיפול תרופתי/ תזונתי בילד שלי?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/02/2024 | 17:34 | מאת: דניאל

שלום רב, בני הוא בגיל 15 שנים ושני חודשים. גיל העצמות שלו הוא 15. בני בגובה של 1.64 סנטימטרים. האם יש אפשרות כזאת או אחרת לתת לו טיפול?

1) אם אחוזון המשקל נמוך מאחוזון הגובה, עליך לפנות לדיאטנית עם רישום תזונה במשך 3 ימים כדי שהיא תבדוק האם יש חוסר במרכיבים תזונתיים שיש להשלים 2) כיוון שגילח העצמות קרוב לגילו וגובהו מעל 160 ס"מ סיכוי שיציעו לו טיפול בהורמון גדילה לא כל כך סביר 3) כדי לתת לך תשובה מדויקת עליך לפנות לרופא המשפחה כדי שיבוק אותו7, יראה את דרגת ההתבגרות, שיראה את קו הגדילה במשקל ובגובה ויראה את בדיקות המעבדה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים