גדילה בן שנה תכף תודה על המענה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/02/2024 | 12:57 | מאת: הללי

היי בן 11 חודשים בערך מגיל 5 חודשים לא יושן בכלל לא מחבר מחזורי שינה קם כל 20 דק נולד אחוזון 50 בגובה ו 55 במשקל עכשיו אחוזון 7 בגובה ו40 במשקל אני כל הזמן אומרת לרופאה שלי שהוא לא ישן טוב בכלל ושלדעתי הוא לא גודל בגלל זה היא לא ממש מתייחסת לזה כי הוא עוד לא ירד מתחת לאחוזון 3 גם יועצת שינה לא עזרה אמרו לי לתת לו משהו טיבעי של דר קיי אבל זה לא עזר. לאן פונים ? אני רוצה שמישהו יקשיב לי זה לא ילד ראשון כולם חושבים שהוא בן כמה חודשים אבל הוא כבר תכף בן שנה אני 1.71 שוקלת 70 קילו האבא 1.75 שוקל 78 קילו תעזור לי בבקשה בדקו לו סוכר היה תקין בדקו אלקטוליטים כשנולד גם תקין תודה

1) בדיקת אלקטרוליטים וכל בדיקה שהיא קרוב ללידה אינה אומרת דבר לגבי ההמשך 2) עלייך לפנות לבדיקה במכון להתפתחות הילד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים