בלוטת התריס בדיקות דם ואולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/02/2024 | 15:18 | מאת: דניאלה

בריאה בדרכ. באלוטרסאונד בלוטת התריס שתי האונות והאיסטימוס תקינים בגודלם מרקמם לא אחיד עם מספר קישריות היפואקוגניות בקוטר מרבי של עד 0.6 מ"מ . בבדיקת דם Tsh= 6.291 T4 free=16 Thyroglobulin ab= 140 iu/ml ANTI THYROID PEROXID=2497.90 U/ml אני רואה שיש חריגות בבדיקות דם האלו . אשמח לדעת במה מדובר . תודה מראש ❤️🙏

הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים