בירור אנדו לילדה בת 11.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/02/2024 | 22:42 | מאת: פזית

בתי בת אחת עשרה וחצי ונמצאת במעקב גדילה. נשלח פרופיל הורמונלי. הכל יצא תקין למעט בדיקת DHEA SULPHATE בערכים של 542. אני מודאגת מה זה אומר? התור לאנדו רק בעוד חצי שנה.

זו לא פניה לרופא, 1) אני לא יודע מה נכלל ב"פרופיל ההורמונלי" שעשו לה 2) הכל יצא תקין- אני לא יודע מה בדקו אולי לא בדקו כל מה שצריך 3)DHEAS יכול להיות גבוה בבפגם אנזימטי של יותרת הכילה, בשחלות פוליציסטיות ובדברים רציניים יותר התור לאנדוקרינולוג עוד חצי שנה-תחליפי לאנדוקרינולוג זמין יותר שנותן תשובות כאשר הן מגיעות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים