זריקת דקפפטיל 11.5 מג

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

05/01/2024 | 08:50 | מאת: ליה

היי, רוצה לשאול. דקפפטיל עשינו זריקה שלישית. האחות הייתה אחרת. ובניגוד ללפני כן לילדה כאב יותר. וגם כנראה עשתה שריר כי לא ידעה שהאחות כבר מזריקה. ובסיום הזריקה יצא מנקודת ההזרקה קצת חומר שהיה נראה כמו קצף. אני מודאגת. וטיפה דם ראיתי אחכ על הפלסטר. האם זה אומר שהזריקה לה קצף(כלומר ערבבה את האבקה עם הממס חזק מדי )? אני מודאגת שאולי עשתה משהו לא בסדר. או שהחומר שהוזרק בצורה כזו לא תקין. ובגלל שיצא חלק אז לא קיבלה את כל הזריקה. אודה לשמוע מה אתה חושב. תודה רבה

תשובות בגוף השאלה: 1) דקפפטיל עשינו זריקה שלישית. האחות הייתה אחרת. ובניגוד ללפני כן לילדה כאב יותר. וגם כנראה עשתה שריר כי לא ידעה שהאחות כבר מזריקה. תשובה: פרט לאי נעימות אין בכך בעיה לגבי הטיפול 2) ובסיום הזריקה יצא מנקודת ההזרקה קצת חומר שהיה נראה כמו קצף. אני מודאגת. וטיפה דם ראיתי אחכ על הפלסטר. תשובה-אין לכך שום חשיבות. 3) האם זה אומר שהזריקה לה קצף(כלומר ערבבה את האבקה עם הממס חזק מדי )? תשובה- לא נראה לי שיש בעיה 4) אני מודאגת שאולי עשתה משהו לא בסדר. או שהחומר שהוזרק בצורה כזו לא תקין. ובגלל שיצא חלק אז לא קיבלה את כל הזריקה. אודה לשמוע מה אתה חושב. תודה רבה תשובה-לאחר הזריקה יכולה לצאת טיפת דם כי אולי פגענו בנים בעור ואין לכך חשיבות. לאחר הזריקה יכול לצאת מעט חומר. אין לכך חשיבות כיוון שזה חלק זעיר מאד ממה שהוזרק אין סיבה לחששות.

05/01/2024 | 11:21 | מאת: ליה

תודה רבה

בהצלחה נטולת דאגות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים