שאלה לגבי פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/12/2023 | 17:44 | מאת: הדס

שלום פרופסור צדיק, בשל עיכוב התפתחות מינית בנער. קיבלנו לעשות בדיקת הורמונים. שאלה קטנה - האם יש צורך בזמן עירות לפני הבדיקות האלה? אני זוכרת שאני הייתי צריכה להיות ערה 3 שעות אבל מדובר בנער במקרה הזה. תודה רבה LH FSH E2 TESTO אנדרוסטנדיון DHEAS 17OHP פרולקטין

הורמון הפרולקטין גבוה בלילה ויורד בעת הערנות. הורמון פרולקטין גבוה יכול להעיד על בעיה. על כן חובה להיות ער לפחות שעתיים וחצי לפני בדיקת הפרולקטין

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים