הורמון גדילה בשילוב דקפפטיל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/12/2023 | 10:53 | מאת: דנה

שלום, האם הורמון גדילה יכול לגרום לשיעור יתר? האם עיכוב התבגרות באמצעות דקפפטיל לבנות בגיל עצמות 12, כשכבר מתחיל שיער ערווה, יכול לגרום לחוסר איזון הורמונלי וכתוצאה מכך לשיעור ?

תשובות בגוף השאלות 1) האם הורמון גדילה יכול לגרום לשיעור יתר? תשובה-לא! לשעור גורמים הורמונים אחרים 2) האם עיכוב התבגרות באמצעות דקפפטיל לבנות בגיל עצמות 12, כשכבר מתחיל שיער ערווה, יכול לגרום לחוסר איזון הורמונלי וכתוצאה מכך לשיעור ? תשובה: לא יתכן לחלוטין

26/12/2023 | 16:09 | מאת: דנה

תודה רבה

בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים