כאב קיצוני מגנוטרופין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/12/2023 | 22:13 | מאת: דנה

הבת שלי בת 9, מזריקה גנוטרופין והסבל והשרפה מהחומר מאוד קיצוניים , בוכה מעל חצי שעה , וזה כבר חצי שנה כך . קודם לקחה נורדי .. מה עושים ? ממש לא יכולים להמשיך ככה. האנדוקרינולוגית המליצה לבדוק מלאי של נורדי בבית מרקחת , שם אמרו כמובן שאין מלאי גם למי שאלרגי , מה עושים ? נצטרך להפסיק את הטיפול אם המצב כך ...

1) מדוע היא מקבלת הורמון גדילה ? מה האבחנה? 2) צריך לשאול את חברת נובו נורדיסק שיצרה את ההורמון אם יש להם מקום שיש עוד מלאי של התרופה ומה הם מיעצים 3) אין כרגע הורמון גדילה אחר בארץ. הבעיה שהחומר שורף ידןעה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים