האם יכול להיות שיש לי חוסר בהורמון גדילה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/12/2023 | 17:34 | מאת: en

היום אני בן 16, בגובה 161. מאז גיל 7 אני גובה כל שנה 5 ס"מ, לא פחות ולא יותר, גם מאז שהתחלתי את גיל ההתבגרות. קראתי באינטרנט שאם אין שינוי בקצב הצמיחה לאחר תחילת גיל ההתבגרות זה חשד לחוסר בהורמון גדילה. אמא שלי בגובה 1.60, ואבא 1.73. האם אני עוד יכול להגיע ל1.70? יש גם עוד משהו שרציתי לשאול. אני תמיד הייתי על אחוזון 20%, ועכשיו פחות מזה. 2 אחיות שלי שקטנות ממני בכמה שנים נמצאות באחוזון 85-90% כבר הרבה זמן. איך זה הגיוני?

מבצעים צילום כף יד לגיל עצמות ועם הצילום פונים לאנדוקרינולוג ילדים, הוא יבדוק אותך ויתן לך תשובה לפי מצב ההתבגרות וצילום כף היד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים